Forberedelser til brygg #3

image

Etter en liten pause fra ølbryggingen, grunnet oppgradering av bryggerilokalene, er vi nå klare for brygg #3. Som et lite plaster på såret til fruen i bryggerhuset (siden bryggelaget har tatt seg til rette i kjelleren) har vi denne gangen valgt å brygge hennes favoritt, en frisk og leskende blonde ale. Sommeren nærmer seg med stormskritt, og da er det godt med noe lett å nyte på terrassen.Oppskriften blir lagt ut på denne siden når brygget er sluppet på «markedet», men vi kan avsløre at den blir brygget på 4 forskjellige typer malt ( pilsner, pale, cara-pils og crystal), 2 typer humle (amarillo og citra) og Safale S-04 gjær.

Det blir også gjort en liten oppgradering på bryggeutstyret, for å forenkle tappingen fra vannkjelen skal vi montere en kuleventil i den. Vi skal også isolere begge kjelene for å minske varmetapet når vi brygger.

Kuleventil med gjennomføring.
Kuleventil med gjennomføring.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s