Forberedelser til brygg #4

20150123_140814
Til helgen er det igjen duket for brygging hos Skumringen Andelsbryggeri, og igjen går vi for noe lyst og friskt som smaker ekstra godt på en varm sommerdag. Denne gangen skal vi prøve oss på en White IPA, en krysning mellom belgisk witbier og IPA.

White IPA er en ganske ny type øl som kommersielt sett så dagens lys så sent som i 2010. Det var de to amerikanske bryggeriene Deschutes Brewery (Oregon) og Boulevard Brewing Company (Kansas City) som var først ute på markedet med deres «Conflux No.2″. Siden den gang er det flere og flere som har brygget sin egen versjon, og nå er det altså vår tur til å gjøre et forsøk.

Som vanlig kommer vi til å legge ut oppskriften når brygget er drikkeklart, men vi kan lette litt på sløret allerede nå. Vi skal bruke 3 forskjellige typer malt (Hvete, Pilsner og Pale), 3 typer humle (Cascade, Citra og Amarillo). I tillegg skal vi bruke appelsinskall, korianderfrø og sitrongress.

Vi skal også tappe brygg #3 på flasker og forhåpentligvis får vi på etiketter også.

Vi gleder oss veldig, og kommer selvfølgelig tilbake med utfyllende rapport fra bryggedagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s