Vi reorganiserer driften!

22

Som tidligere nevnt har vi i den senere tid hatt problemer med vår bryggekjele (Beer Brew 60), og løsningen ble å heve kjøpet.

For å kunne ha et best mulig investeringsgrunnlag, har styret i Skumringen Andelsbryggeri valgt å ta noen finansielle grep.

Styret har blant annet uttalt følgende i en pressemelding:
«I og med at bryggekjelen vår har brygget på noe over lengre tid, og fremtiden dens har virket ganske svart malt, har styret valgt å ta grep.
Vi har nylig gjennomført en rettet emisjon i Skumringen Andelsbryggeri.

Mange vil si at noe har vært i gjære, men det er ingen grunn til å meske seg med nyheten om at vi har tatt denne avgjørelsen. Styret har kokt sammen en god plan som vi er svært godt fornøyd med, og det er godt å se at ting endelig flasker seg»

Skumringen har fått inn to nye investorer, som i tillegg til god forretningsmessig teft også har noe erfaring med ølbrygging. Det nye styret har besluttet å investere i intet mindre enn 2 nye bryggekjeler.
Denne gangen falt valget på Grainfather, en kjele med integrert sirkulasjonspumpe og tilhørende motstrømskjøler. Den totale kapasiteten til bryggeriet er på samme nivå som tidligere, men kvaliteten skal være mye bedre. Vi gleder oss i hvert fall stort til å gjennomføre første brygg på det nye utstyret, så får tiden vise hvordan resultatet blir.

grainfather-kompakt-bryggeri-30-l-1578627613
Grainfather bryggekjele/bryggemaskin

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s