Våre brygg


#1 Hoppy Witbier logo
#1 Hoppy Witbier
– Vårt første brygg er en humlete witbier brygget på East     Kent Golding og Saaz humle, appelsinskall og korianderfrø.
Brygget 10. januar 2015. Flasket 25. januar 2015. I omløp siden 7. februar 2015.


#2 SimArillion logo 2
#2 SimArillion IPA 
– Vårt andre brygg er en egenkomponert IPA, som er tørrhumlet. Vi har brukt Chinook, Simcoe og Amarillo humle.
Brygget 7. februar 2015. Flasket 22. februar 2015. I omløp siden 29. mars 2015.

Oppskriften finner du her.


#2.5 Pale Ale

#2.5 Idun Pale Ale – Ett forsøksbrygg som vi gjorde samtidig som #2 SimArillion IPA. Kun i et meget begrenset antall. Tar du sjansen, hvis du får muligheten??


#3 My Name Is Blonde
#3 My name is Blonde – 
Det tredje brygget vårt er en egenkomponert Blonde ale med 4 typer malt, Citra og Amarillo humle og appelsinskall.
Brygget 2. mai 2015. Flasket 20. mai 2015. I omløp siden 12. juni 2015.

Oppskriften finner du her.


#4 Hvite Seil

#4 Hvite Seil (White IPA) – White IPA er en blanding mellom Witbier og IPA (India Pale Ale). Vår versjon er brygget med 3 typer malt (hvete, pilsner og pale), 3 typer humle (Cascade, Citra og Amarillo) og smaksatt med appelsinskall, korianderfrø og sitrongress.
Brygget 16. mai 2015. Flasket 31. mai 2015. I omløp siden 25. juni 2015.

Oppskriften finner du her.


#5 Stalheim Jul

#5 Stalheim Jul – Vår aller første juleøl. Vi har brukt 4 typer malt og Hallertauer Mittelfruh humle. Den er krydret med appelsinskall, vanilje og ingefær. Nytes til julemat eller i godstolen foran peisen.
Brygget 5. september 2015. Flasket 26. september 2015.
I omløp siden 11. november 2015.

Oppskriften finner du her.


#6 Himmelens Porter

#6 Himmelens Porter – Vår andre øl for julen 2015. Her har Bryggmester Tore kjørt på med hele 6 typer malt, og den er humlet med Northern Brewer og East Kent Golding. Den er krydret med appelsinskall, kanel og allehånde (eller det vi kaller allehåndspåleggelse).
Brygget 26. september 2015. Flasket 17. oktober 2015.
I omløp siden 11. november 2015.

Oppskriften finner du her.


#7 Vogon Poetry

#7 Vogon Poetry – Tidligere kjent som Hopical Thunder. Brygget med pasjonsfrukt og gode mengder humle, skulle dette bli et utenomjordisk smell av tropisk salighet. Men noe skjedde på veien. Den ble ikke slik den var tenkt. Den ble noe annet.

Brygget 10. desember 2015. Flasket 2. januar 2016.
I omløp siden 14. februar 2016

Oppskriften finner du her


Etikett #8

#8 Humlesup – En skikkelig humlebombe av en IPA, totalt 500 g på 50 liter. På grensen til en Imperial IPA. Centennial, Cascade, Challenger og Amarillo.

Brygget 28. februar 2016. Flasket 16. mars 2016. I omløp siden 16. April 2016.

Oppskriften finner du her


Bilde1

#9 Yeastie Boys IPA – En IPA med variasjon. 3 versjoner, gjæret med 3 forskjellige typer gjær – alle gode ting er tre 🙂 God sommer!

Brygget 7. mai 2016. Flasket 25. mai 2016. I omløp siden  10. juli 2016

Oppskrift finner du her


#10 Witterlig

#10 Witterlig– En lett og forfriskende wit, og en perfekt gressklipperøl.
I motsetning til vanlig witbier hvor man bruker appelsinskall, har vi i denne brukt sitron- og limeskall .

Brygget 15. mai 2016. Flasket 5. juni 2016. I omløp siden 15. juli 2016.

Oppskrift finner du her


#11 Kjellerøl fra Stalheim er vår variant av en kellerbier, for å få litt ekstra friskhet i ølet har vi tilsatt en god dose ferskt appelsinskall.
Ølet er upasteurisert og ufiltrert, og bør serveres ved 5-6 grader i egnet glass.
I 1/3 av batchen har vi tilsatt fersken (biter), under sekundær gjæringen.

Brygget 5. juni 2016. Flasket 30. juni 2016. I omløp siden 29. juli 2016.

Oppskriften finner du her


#12 Stalheim Jul 2016 er var det første brygget på det nye utstyret vårt (grainfather). Det er alltid noen utfordringer når en brygger på nytt utstyr, så denne ble litt svakere enn forventet. Vi kommer sterkere tilbake neste år.

Brygget 12. november 2016. Flasket 4. desember 2016. I omløp siden 23.desember 2016.

Oppskriften finner du her.


#13 Thorbjørn 40 år er en frisk, lettdrikkelig og behagelig pale ale.
Ølet er upasteurisert og ufiltrert, og bør serveres ved 5-6 grader i egnet glass og helst i festlig lag.

Brygget 3. desember 2016. Flasket 20. desember 2016. I omløp siden 11. mars 2017.

Oppskriften finner du her.


#14 Solnedgang er vår vri på en belgisk dobbel. Det er tilsatt candisirup for å gi den litt mer karakter. Ølet er upasteurisert og ufiltrert, og bør serveres ved 6-7 grader i egnet glass.

Brygget 4. februar 2017. Flasket 7. mars 2017. I omløp siden 22. april 2017

Oppskriften finner du her.


#15 Humlejuice er en IPA av typen New England. Den er proppfull av humle som byr på deilige tropiske smakstoner. Den er inspirert av, men langt fra noen kopi av, Fatamorgana fra Omnipollo og Amazing Haze fra Stigbergets.
Ølet er upasteurisert og ufiltrert, og bør serveres ved 6-7 grader i egnet glass.

Brygget 11. februar 2017. Flasket 9. mars 2017. I omløp siden 22. april 2017.

Oppskriften finner du her.


#16 Milk a Stout er en milk stout med myk og behagelig munnfølelse og delikate toner av sjokolade. Den kan nok lagres en god stund slik at den kan utvikle seg enda mer, men vi er godt fornøyd med den allerede etter 5 ukers lagring. Ølet er upasteurisert og ufiltrert, og nytes best ved 7-8 grader i egnet glass.

Brygget 11. februar 2017. Flasket 9. mars 2017. I omløp siden 22. april 2017.

Oppskriften finner du her.


 

#17 Gøy på landet er en amerikansk Pale Ale som er tørrhumlet. Dette er årets festøl til den store festivalhelgen på Stalheim i august, og den er vår første øl som er karbonert på fat.
Ølet er upasteurisert og ufiltrert, og bør serveres ved 5-6 grader i egnet glass.

Brygget 14. mai 2017. Flasket/fatet 28. mai 2017. Release 4. august 2017.

Oppskriften finner du her.


#18 Misty Mountain Hop er en IPA av typen New England, og en videreføring av vår #15 Humlejuice. Den er proppfull av humle som byr på deilige tropiske smakstoner.
Ølet er upasteurisert og ufiltrert, og bør serveres ved 6-7 grader i egnet glass.

Brygget 14. mai 2017. Flasket 28. mai 2017. I omløp siden 12. juni 2017.

Oppskriften finner du her.


#19 Ich Weiz er en klassisk forfriskende Hefeweizen, nydelig i skyggen om sommeren. Ølet er upasteurisert og ufiltrert, og bør serveres ved 6-7 grader i egnet glass.

Brygget 28. mai 2017. Flasket 15. juni 2017. I omløp siden 8. juli 2017.

Oppskriften finner du her.


 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s